PPV fläktar

Europas största tillverkare

Från Groupe-Leader, Europas största tillverkare av PPV-fläktar, erbjuder vi ett flertal modeller, både vad det gäller drivkälla och kapacitet. Fläktarna är utvecklade i nära samarbete med universitetet i Le Havre, som har ett testlaboratorium och specialkompetens inom just detta område.

Kompakt och effektiv PPV fläkt

Tack vare att dessa el- alternativt bensindrivna fläktar har direktdrift är de mycket effektiva i förhållande till sina kompakta mått. Internationellt går de under beteckningen ”Easy Power” och producerar en förhållandevis smal luftström med mycket hög hastighet. Detta i sin tur ger en kraftig ejektorverkan (venturi-effekt) när den av fläktvingarna skapade luftströmmen suger åt sig omgivande luft och därmed ökar luftflödet. Vi erbjuder denna PPV- fläkt med kapacitet från 24000 – 400000 m3/h!

Enkla och säkra

Det integrerade motor-/fläktpaket är väl skyddat mot oöm hantering eftersom det är monterat i en omslutande, mycket kraftig stålram. För enkel förflyttning finns gummihjul monterade, samt ett fällbart handtag. Vid användning tippas PPV-fläkten bakåt och står då stadigt på fyra gummikuddar med hjulen fritt från marken. Som tillbehör till fläktarna finns skumadapter, katalysator, avgasslang och vattenmunstycke. Samtliga fläktar är CE-märkta.

Batteridrivna Fläktar
Bat Fan 3 LI

Eldrivna fläktar
ES220SA315
PARK-FANSR460
ESX230ESV280
ESV230

Bensindrivna fläktar
MT296MT280
MT245MT240
MT236MT225
MT215L

Mobila Fläktar för stora volymer
EASY4000EASY2000 Bat Fan 3 LI

Intresserad av våra produkter?