Bärbara pumpar och högtryckspumpar från Vallfirest

Högtryckspumpar anpassade för skogsbränder

Portabla högtryckspumpar från Vallfirest och Honda som är lätta, kraftfulla, effektiva och tåliga. Vid en brand så är det otroligt viktigt att snabbt kunna få all utrustning på plats för att släcka branden så snabbt det bara går. En portabel pump går snabbt och smidigt att plocka med sig och sätta på plats och kan spara in värdefull tid vid en brandsläckning. Ett scenario där det är väldigt användbart att använda en portabel pump är vid skogsbränder där man kan ha svårt att ta sig fram med brandbilen i skogsterrängen.

Ni hittar även alla tillbehör som kan behövas till en portabel pump i vårt sortiment såsom kompletta sugslangar och olika sugsilar finner ni givetvis i vårt sortiment.

Ett smidigare sätt att bekämpa skogsbränder

Beroende på situationen så är det vanligt att en skogsbrand befinner sig djupt in i skogen där man inte kommer åt att släcka med en brandbil. Om en sjö eller annan vattenkälla befinner sig i närheten av skogsbranden så kan en bärbar högtryckspump vara avgörande för släckningsarbetet då man smidigt kan bära med sig pumpen och placera den vid vattenkällan och ha en näst intill oändlig källa av släckvatten.

Våra bärbara högtryckspumpar från Vallfirest och Honda är anpassade för just skogsbränder och är gjorda för att brandmännen så smidigt som möjligt ska kunna frakta dem. Konstruktionen på våra högtryckspumpar är kompakta och till största del gjorda i aluminium för minskad vikt. Tillbehör finns även för att kunna bära pumparna på ryggen.

Högtryckspumpar från Vallfirest

Pumparna du hittar i vårt sortiment är från tillverkaren Vallfirest som är specialiserade på just utrustning anpassad för bekämpning av skogsbränder. Då det har blivit allt vanligare på senare år med just skogsbränder så är det viktigt att man har tillgång till rätt verktyg för att så snabbt och smidigt kunna bekämpa bränderna och det är just det som Vallfirest försöker åstadkomma.

I vårt sortiment hittar du ett flertal bärbara pumpar från Vallfirest så att ni kan vara redo på er brandkår om en skogsbrand skulle uppstå i närheten. Problemet med skogsbränder har alltid vart att få ut släcknings utrustningen djupt in i skogen där brandbilar inte kommer in. Högtryckspumpar från Vallfirest är enkla och smidiga att bära med sig till en vattenkälla i närheten så att man kan påbörja släckningen.

Om du har frågor eller funderingar kring hur vi kan hjälpa just er brandkår med bärbara pumpar från Vallfirest så tveka inte att kontakta oss!

 

Intresserad av våra produkter?