Bärbara Pumpar

Inom kategorin Bärbara pumpar samarbetar Svebab med två olika tillverkare, Waterax och Honda. Båda dessa tillverkare har lång erfarenhet av pumptillverkning och är sedan många år ett naturligt val vid anskaffning utav pumpar.

Waterax är specialiserade på pumpar som levererar vatten med högt tryck för att kunna tillgodose en längre transport utav vatten i terräng vid ex skogsbränder.

Waterax har ett brett utbud utav pumpar men vi har valt att satsa på 3 stycken olika pumpar, MINI-STRIKER , VERSA X samt STRIKER. Gemensamt för alla dessa pumpar är att dom är utrustade med Hondas 4-takts motorer.

MINI-STRIKER är en lätt pump (endast 9 kg ) som drivs utav en Honda GX50 motor på 2.5 HP och kan leverera tryck upp till 5.9 Bar. Maxflöde på pumpen är 303 L/min.

VERSA 6 är en Pump i mellanskiktet som väger 26 kg och drivs utav en Honda GX200 motor på 6.5 HP och kan leverera tryck upp till 8.3 Bar. Maxflöde på denna pump är 397 L/min.

STRIKER 3 är toppmodellen i denna serie, pumpen drivs utav en Honda GX390 motor på 13HP och levererar tryck upp till 23.8 bar. Maxflöde på denna pump är 386 L/min.

När det gäller Hondas Pumpar är vi återförsäljare av hela deras sortiment, när det kommer till lätta bärbara pumpar är det främst WX15 och WH 20 som är populära.

WX15 drivs utav en Honda GX 50 motor på 2.5 HP och kan leverera tryck upp till 4 bar. Maxflöde på denna pump är 280 L/min.

WH20 drivs utav en Honda GX160 motor på 6.5 HP och kan leverera tryck upp till 5 bar. Maxflöde på denna pump är 500 L/min.

Tillbehör såsom kompletta sugslangar och olika sugsilar finner ni givetvis i vårt sortiment.

 

Läs mer på respektive datablad nedan:

Mini Striker

Versa 6

Striker 3

WX15

WH20

Ryggspruta Backpack

Intresserad av våra produkter?